søndag 25. mai 2008

Hurra!

Hva skal jeg si da? Jo, god ettermiddag og håper dere har det fint. Og for å ikke snakke om hva jeg har gjort idag for jeg føler at ingen kommer til å lese det uansett, så skal jeg snakke om noe litt mer intressant.

"20 vs. 40. Hvem kommer Stig Kjos (31) til å velge; Natalia eller Anita?"

Personlig syntes jeg dette er tåpelig program, selvom jeg ser på det selv. Jeg syntes litt synd på de jentene som ble vraket ser på programmet nå og får se hvor mange gjentatte ting Stig har sagt til jentene. Ord som" Du er fantastisk", "Jeg er betatt av deg" og den komentaren han har sagt flest ganger til forskjellige jenter er vel "Du er den nydeligste/peneste jenta jeg noen gang har sett".

Jeg syntes han bare kan ta hun Anita, for det virker som om hun er mest forelsket og vil dette mest, pluss at han ikke er så utrolig pen og sjarmerende til å få Natalia.

Hva syntes dere om dette programmet? Hvem vil dere at Stig Kjos skal velge?4 kommentarer:

Monica sa...

Jeg synes at han skal bli homo og gifte seg med programlederen (:

Weronika sa...

Jeg er helt enig!

Ida Sanden sa...

Jeg syns han skal velge Anita, jeg har heid på hun hele tiden, wii :D

Weronika sa...

Desverre, så valgte han Natalia. Personlig, så mener jeg at hun var for ung og finner sikker bedre fyrer enn han smiskeren. Og som du sa,Ida, så var Anita veldig forelsket i han og han burde velge henne. Endelig er programmet over, for Stig begynte å gå meg på nervene.